Fotózás / portfolió

A modellkedéshez elengedhetetlenül fontos egy jó induló portfolió elkészítése! Ezzel reprezentálod magad az ügynökségeknél, a válogatásokon és ez alapján választanak ki a reklámcégek, divatügynökségek, fotósok a különbözõ munkákra!
A modellkönyv a modell legjobb fotóit tartalmazza, melyek bemutatkozásként és referenciául szolgálnak. Ha érvényesülni szeretnél a modellszakmában, nem elég szépnek és ügyesnek lenned! Rendelkezned kell megnyerő, professzionális tesztfotókkal!
Portfoliót készíttethetsz magadnak nemcsak szakmai célokra, akkor is. ha terveid közt nem szerepel a modellkedés, csak kíváncsi vagy, hogy hogyan mutatsz professzionális fotókon és milyen érzés egy profi divatfotós kamerájával szembenézni! Készíttethetsz portfoliót barátodnak is meglepetésként, vagy családodnak ajándékba ! A fotózásra magaddal hozhatod barátnődet, vagy barátodat is
Egy jó fotóanyag elkészülte után, garantáltan  megnő az önbizalmad!
/ Ha regisztrált modell, vagy hostess vagy az ügynökségünknél, vagy ha barátnőddel, barátoddal  együtt jelentkeztek a fotózásra, portfoliódat kedvezményes áron tudjuk elkészíteni !/

A fotózás

Nemzetközileg is elismert, profi divatfotóssal rendelkezünk! A fotózáshoz profi sminkest, fodrászt és stylist-et biztosítunk. Egy portfolió elkészítésénél, többféle sminkkel /natúr, alkalmi és extrém/, változatos frizurákkal és különböző ruhákban /lehetnek a kedvenc ruháid is!/  készülnek rólad profi tesztfotók!
A fotózás stúdióban, vagy külső felvételeknél a kiválasztott helyszínen történik!
Az album elkészítésekor több tekercs film vagy digitális fotók készülnek rólad, melyekről kontaktok készülnek. A kontaktokról a fotós, a közreműködéseddel megállapítja, melyek azok a képek, amelyek használhatóak az albumodban, és ezeket felnagyítja megközelítőleg A/4-es méretűre. Természetesen kérésedre a Neked tetszõ képeket is elkészíti nagyobb méretben. A modellalbumodba csak a legjobban sikerült  10-15 kiválasztott fotót helyezzük el ,(a többi képet is érdemes kisebb méretben kinagyíttatni és a portfolió mellett tartani, hogy castingok /válogatások/ alkalmával, tudjál magadról képeket hagyni!)     
JELENTKEZÉSEKET AZ ORSZÁG MINDEN TERÜLETÉRŐL ELFOGADUNK! A *-AL JELÖLT MEZÖKET MINDENKÉPP TÖLTSD KI!

Érdeklődnék a fotózás/portfoliókészítés további részletei iránt!
*Név
*Telefon:
e-mail
Megjegyzés:
Captcha:
webSTATION production!