Te is lehetsz Jade-modell!

Mindenképpen szükséges a modell-, vagy a hostess-pályán való elinduláshoz egy ügynökség, aki szakmai hozzáértésével, tájékozottságával és kapcsolatrendszerével segítséget nyújt ezen a nehéz terepen. Ügynökségünk célja, felfedezni a jó adottságokkal rendelkező fiatalokat és sikeresen elindítani őket a modell-pályán.

Folyamatosan keressük az új és ígéretes tehetségeket! A lányoknál fontos az arányos testalkat és a különleges, érdekes arc. A fiúknál szálkás izomzat, karakteres arc. Mindkét esetben nem csak a klasszikus értelemben vett tökéletességet keressük, hanem azokat a modelleket is, akik esetleg egyediségükkel hivják fel magukra a figyelmet. A legszebb megjelenésű, testalkatú, vagy legérdekesebb arcvonásokkal, imázs-al rendelkező lány és fiú modellek számára professzionális modellkönyvet /portfoliót/ is készítünk, ha ezt igénylik.

Bátran jelentkezz, ha kedvet érzel a modell- vagy hostess-szakma bármelyik ágához! Jelentkezést az ország minden területéről elfogadunk!

Adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át! 18 éves kor alatt kizárólag szülői hozzájárulással regisztrálhatsz nálunk, amelyet ellenőrzünk is.

Név
Születési dátum
Lakcím
e-mail
Mobil

Magasság
cm
Mellbőség
cm
Derékbőség
cm
Csípőbőség
cm
Hajszín
Szemszín
Lábméret
Konfekció
Testsúly
kg


Milyen munkákat vállalsz?

Katalógusfotózás Magazinfotózás Színész/Statiszta
Reklám Divatbemutató Hostess
Művészi akt Félakt Hajshow

Honnan értesültél ügynökségünkről?
Rendelkezel már portfolióval vagy setcard-al?
Portfolió készítést, vagy frissítést igényelsz?
igen
regisztrált modelljeinknek kedvezményes
Jártál modell, vagy sziniiskolába? Ha igen hová?
Dolgoztál már ,mint hostess vagy modell?
Ha igen hol?
Iskolai végzettséged és/vagy szakmád/foglalkozásod
Nyelvtudás (milyen szintű?)
Érdeklődési kör (Kedvenc időtöltésed?)
Sporttevékeny
Számlaképes vagy?
igen: nem:
Képek csatolása
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:
5. kép:
megjegyzések:

Megbízó /modell/, a kérdőív elküldésével kijelenti, hogy az általa a Megbízott/Jade Models/ részére bocsátott képek, személyes adatok, felhasználási jogával ügynökségi regisztráció céljából, a Megbízott rendelkezik és engedélyezi a képei, ill. személyes adatai egy részének /:keresztnév, szül.év, modell-méretek / weboldalunkon való megjelenését.

A regisztráció után felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk a továbbiakról!


webSTATION production!